Kniha: S mlékem, nebo bez ...
Kamil a Tomáš byli obyčejní kluci, ale toužili po neobyčejném snu. Jednoho dne dali v práci výpověď a založili kavárnu tam, kde to nikdo nečekal. Během jednoho roku si vytvořili stabilní zákaznickou základnu a renomé v celém regionu.


Autor: Kamil Provazník
Můj pradědeček v Neratově před válkou roznášel poštu. Když jsem byl malý, babička mi o kostele vyprávěla a občas jsme tu zavítali v rámci našich letních výletů. S druhým spolumajitelem kavárny Tomášem jsme Neratov navštívili v roce 2014 a doslova nás očaroval. Padlo rozhodnutí a na jaře 2015 jsme opustili jistá pracovní místa a začali jsme budovat malou kavárničku, která se po pár měsících stala slavnou nejen v blízkém okolí. Po 3 letech provozu jsme se rozhodli kavárnu na vrcholu kvality a popularity zavřít a věnovat se jiným projektům. Nadále máme za cíl a baví nás šířit kávovou osvětu, organizujeme zážitkové kurzy kávy.
Co se v knize dozvíte
Jak začít podnikat
V knize popisujeme naši cestu z pohodlného a jistého zaměstnání, přes založení firmy až po otevření kavárny.
Jak překonat překážky a nevzdat se hned na začátku
V knize naleznete různé techniky, jak překonat těžká období a jak je naopak využít ve svůj prospěch.
Jak začít něco nového
Nemusíte hned dávat výpověď ve svém zaměstnání nebo chtít podnikat. Kniha inspiruje i k jednoduchým změnám, které mohou zásadně ovlivnit kvalitu vašeho života.
Zákulisí provozu kavárny
Provoz kavárny není jen o vaření a servírování kávy zákazníkům. Je třeba také navézt zboží, po směně uklidit, udělat marketing, často také podklady pro účetní a mnohem víc. S čím jsme si museli poradit?
Praktické vsuvky jako paralely do našich životů
Kniha nevypráví jen samotný příběh, ale je zejména o myšlenkách a otázkách, které se často v životě bojíme zodpovědět. Na konci každé části následují vsuvky s praktickými otázkami k vyplnění.
Jak otevřít kavárnu/jiný podnik
Na konci knihy naleznete přílohy s checklisty. Při zakládání kavárny nebo jiného podnikatelského konceptu tak už na nic nezapomenete.
- Za částku 284 Kč (kniha a poštovné) si koupíte jednu jízdenku vlakem Praha - Ostrava
- v nejlevnější třídě nebo si dáte pět nápojů caffe latte v dobré kavárně.
- Naproti tomu, kniha "S mlékem, nebo bez" plná kvalitního know-how vám nebo vašim blízkým
- zůstane už napořád a k ní navíc dostanete ještě 2 bonusy. Poštovné ZDARMA od 2ks a více knihy!
- Jako dárek ke každé knize získáte přístup do členské sekce, kde si můžete stáhnout a vytisknout checklisty k vyplnění.
- Dál součástí sekce je i praktický návod, jak uchovávat kávu, aby vydržela čerstvá co nejdéle.
Kdy kniha dorazí do mé schránky?
Je možné knihu objednat na Slovensko?
Ještě váháte?
Pošleme vám ukázku kapitol a obsahu z knihy
Zadejte svůj e-mail a my vám pošleme výběr z několika kapitol knihy zdarma ve formátu PDF.